Setdesign
Setdesign
KEUKEN Je houdt van koken en je keuken is best prima in orde. Maar toch. Je mist wat 'spice' om je helemaal 'chef in eigen keuken' te voelen.
Het wordt puzzelen en meten om, zonder al te veel ingrepen, een droomkeuken te realiseren. Het moet aansluiten bij de stijl van de woonkamer, dus stoer en industrieel. 

De onderkasten blijven onveranderd en krijgen zwart leren handgrepen. De bestaande bovenkasten worden vervangen door een maatwerkconstructie van zwarte mat stalen kasten en eiken planken. De gepoedercoate deurtjes sluiten blind door push lock systeem (zijn wij fan van). De indeling van de keuken is veranderd door een hoek te benutten met een magic corner en de oven en koelkast, de hoek om, naast elkaar te plaatsen. Om de keuken met de woonkamer te verbinden is de restruimte van 26 centimeter (!) naast de koelkast benut om ook een stalen kast op maat te maken. Hoe minimaal dit misschien lijkt is deze kast van wezenlijk belang binnen het totale plaatje van dit ontwerp. Zo zijn keuken en eetkamer één geheel geworden. Denk 'm maar eens weg die kast.
woonhuis_bussum (5) woonhuis_bussum (4) woonhuis_bussum (7) woonhuis_bussum (9) woonhuis_bussum (1) woonhuis_bussum (20) woonhuis_bussum (6) woonhuis_bussum (18)
Volgend project WOONHUIS interior