Setdesign
Setdesign
VILLA

Het interieur van dit gezinshuis is licht en helder gehouden. Eiken, beton, roestvrijstaal, licht stucwerk. In de badkamer is de volledige hoogte benut waardoor deze nu  gekscherend de 'badkathedraal' wordt genoemd. Het tegelwerk op vloer en wand is van MOSA.
Ook hier is het eiken wastafelmeubel op maat gemaakt met  greeploze laden met push-lock systeem,  Duravit waskommen en het ter plekke gestorte betonnen blad. De kers op de taart is de boomstam in de nok, een natuurlijk element die de ruimte nog specialer maakt!

De keuken is handgemaakt van massief eiken met stoere roestvrijstalen grepen die precies díe robuuste uitstraling geeft die de opdrachtgevers wilden. Er is gelet op details, zoals de terugvallende strip tussen blad en laden, toepassing van extra binnenladen en ledverlichting onder de plinten. Hier kunnen keukenprinsen- en prinsessen zich helemaal uitleven!

FotoXperience-woningfotografie TAH_2311 FotoXperience-woningfotografie TAH_2316 FotoXperience-woningfotografie TAH_2314 FotoXperience-woningfotografie TAH_2313 FotoXperience-woningfotografie TAH_2266 FotoXperience-woningfotografie TAH_2259 FotoXperience-woningfotografie TAH_2263