Setdesign
Setdesign
Over ons Het begint allemaal op het Mediapark in Hilversum, het is 1977, waar Cor Lokker zijn creatieve loopbaan bij de NOS start. Hier leert hij de vormgeving voor het televisievak tot in de puntjes, als setdresser en rekwisiteur. 
In de zinderende zomer van 1989, waarin de dramaserie over het leven van Vincent van Gogh (Langs de kant van de weg-NOS/BRT) wordt gemaakt en waar Cor deel uitmaakt van het Art Department, vind hij het tijd voor zijn eigen bedrijf. 
Op 1 april 1990 start hij Art Department Cor Lokker, het latere Setdesign. Het loopt storm vanaf de eerste dag!

We deinen mee op de golven van de commerciële televisie. In 1991 zorgt Karin Roest voor de broodnodige organisatorische ondersteuning en zegt haar kantoorbaan in Amsterdam op. We stylen en dressen televisieprogramma's als Koffietijd, 5 Uur Show, Koken met Sterren, Rondom Tien, Barend & Witteman, Ikon Live, TV3, Nieuwslicht, om er maar een paar te noemen.
In 1997 is het omvangrijke project ShowBizCity in Aalsmeer een keerpunt voor ons. Voor het eerst blijven onze interieurontwerpen langer staan dan wij gewend zijn in de televisiestudio! Ook worden deze door het bedrijfsleven opgemerkt, ons creatieve speelveld verruimt en er komen steeds meer interieur- en exterieuropdrachten.

Steeds vaker gaan we op reis om inspiratie op te doen en ons creatieve vat te vullen!
Hoe avontuurlijker, hoe leuker!
DSC05370 IMG_5423
Ons team
Cor Lokker
Cor Lokker

Cor gaat graag op onderzoek uit en neemt je enthousiast mee. Of het nu gaat om een (interieur) ontwerp van een woonhuis, restaurant, werkplek of televisiedecor, hij neemt je op zijn eigen-wijze mee op ontdekkingsreis.
Cor prikkelt, stelt de juiste vragen en laat je ná- en méédenken. Hij filtert en zoekt naar het optimale. Weet van de hoed én de rand en staat met twee benen op de grond. Ziet het grote geheel, bepaalt het doel en dán de invulling. 

BEDENKER + MAKER
Cor volgt zijn eigen-zinnige route en zijn startpunt is televisie. Hij houdt van de afwisseling in zijn vak, bedenken, samenwerken en geniet ervan om zelf special items te maken.


Hij verlegt zijn horizon, altijd, ontwerpt huizen en bedrijfspanden en draait zijn hand niet om voor een verbouwing. Met zijn interesse voor en kennis van energieneutraal bouwen heeft hij een scherp oog op de toekomst.

Karin Roest Karin legt graag haar oor te luister, leest tussen de regels door en beweegt zich graag spelender-wijs door het leven. Karin regelt het wel. Ze houdt van tekenen en ukelele spelen. En heel erg van haar hangmat, dat is géén grap, zwoele zomeravonden slaapt ze er zelfs in!

ORGANISEERT + FILOSOFEERT + JONGLEERT
Ze haakt in 1991 aan bij Setdesign als organiserende, stuwende kracht en (sparring) partner. Karin heeft lol in grafische vormgeving en volgt hierin verschillende opleidingen. Met plezier zorgt zij voor een pakkende brochure bij een ontwerp van Cor.
Karin Roest